12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Inca un pas gresit si adio titlu“

„Inca un pas gresit si adio titlu“

Ingerul pazitor al „galaticilor“, portarul Iker Casillas, este de parere ca un alt pas gresit al Realului va spulbera sansele pentru cistigarea in acest sezon a campionatului Spaniei. Madrilenii au facut un meci slab cu Sevilla, in ultimul joc din acest an in Primera Division (0-1, pe „Santiago Bernabeu“), infringerea aruncind echipa pe locul cinci, la 13 puncte de liderul Barcelona, cu doua meciuri inainte de incheierea turului.

„Daca Sevilla ar fi cistigat cu 4-0, nu m-ar fi surprins. Este foarte dezamagitor sa vezi ca in luna decembrie aproape nu mai avem nici o sansa la titlu, dar asta-i realitatea. Inca un pas gresit si asta se va intimpla“, a spus Casillas, care si-a salvat echipa de la citeva goluri gata facute. Portarul spaniol a adaugat ca 2004 a fost un an dezastruos si toata lumea spera ca roata se va intoarce in 2005.

Cu toate acestea, antrenorul Mariano Garcia Remon nu se gindeste nici un moment la demisie. „Am oferit o prestatie intr-adevar slaba. Este o rusine sa incheiem anul cu o performanta ca asta. Acum va trebui sa analizam ce a mers prost, dar in mod sigur nu voi arunca prosopul“, a concluzionat actualul tehnician la „galacticilor“.

La fel de optimist este si portughezul Luis Figo, acesta afirmind ca visul sau este sa cucereasca noi titluri cu Real Madrid in 2005 si ca obiectivul sau este sa joace in continuare la formatia spaniola. Mijlocasul lusitan si-a manifestat dorinta de a continua cu gruparea madrilena, dar a adaugat ca acest lucru nu depinde doar de el. „Un an bun pentru mine este cind cuceresti titluri. Sper sa cistig cel putin un trofeu in 2005“, a spus Figo, care a mai precizat ca isi mentine decizia de a lua o pauza de la nationala Portugaliei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS