18.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ ii vor pe Plesan,Guso si Daouda

„Pandurii“ ii vor pe Plesan,Guso si Daouda

Pe linga Galatasaray sau alte nume mari ale fotbalului international, si divizionara B Pandurii Tirgu Jiu se afla pe lista celor care tinjesc dupa Mihaita Plesan. Capitanul „pandurilor“, Sorin Vintilescu, si-ar dori ca Mos Craciun sa-i aduca, in returul campionatului, la Tirgu Jiu, pe Plesan, alaturi de Guso si Daouda, pentru ca visul sau sa se implineasca si sa joace cu Pandurii pe prima scena a fotbalului romanesc.

Ca un raspuns la declaratiile presedintelui Marin Condescu, care negociaza transferul unui jucator de la „U“ Craiova la Pandurii, cel mai bun marcator al gorjenilor nu-si doreste nici un coleg in avanposturi de la ultima clasata a Diviziei A: „De la Craiova pe cine as putea sa-mi doresc? In afara de Njock, ati mai vazut vreun atacant?“

Vintilescu este de acord cu Dumitru Dragomir si Sandu Boc, care l-au sfatuit pe Condescu sa transfere numai jucatori din prima divizie: „Daca se fac achizitii, sa fie adusi fotbalisti care sa joace titulari inca din prima etapa din retur“. Vintilescu isi petrece sarbatorile de iarna la Craiova, alaturi de familie, atent sa nu depaseasca limita de 2-3 kilograme in plus recomandata de antrenorul Emil Sandoi si deja se gindeste cu groaza la cantonamentul de pregatire montana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS