19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportContra va fi coleg cu Almeyda

Contra va fi coleg cu Almeyda

Dupa ce a preluat functia de manager al echipei West Bromwich Albion, in urma cu o luna, fostul international englez Bryan Robson si-a inceput campania de reimprospatare a lotului, obtinind semnatura mijlocasului argentinian Matias Almeyda. Mutarea a avut loc marti, chiar in ziua in care jucatorul a implinit 31 de ani.

Almeyda a fost adus gratis de la Brescia, dupa ce gruparea italiana a consimtit sa rezilieze contractul incheiat in vara, deoarece argentinianul nu s-a adaptat la fosta echipa a lui Mircea Lucescu, fiind folosit doar in cinci jocuri, in care a primit un cartonas rosu. Almeyda a mai jucat in cariera sa la Internazionale Milano, Lazio Roma, AC Parma, FC Sevilla si River Plate.

Bryan Robson intentioneaza sa continue campania de transferuri in luna ianuarie a anului viitor, pentru a incerca salvarea de la retrogradare a echipei aflate pe ultimul loc in Premiership, la care evolueaza si internationalul roman Cosmin Contra. Robson a cistigat un singur punct de cind l-a inlocuit pe Gary Megson la West Bromwich, iar dupa ultimul insucces, 0-4 la Birmingham, fanii i-au cerut demisia, scandind numele fostului antrenor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS