17.9 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Barcau, cea mai buna sportiva

Simona Barcau, cea mai buna sportiva

La final de an competitional, cel mai prestigios club din tara, CSM Craiova, tinind cont de rezultatele obtinute de sportivii sai la concursurile nationale si internationale, si-a facut bilantul. Cu aceasta ocazie, clubul a intocmit si lista cu cei mai buni performeri ai sai in anul 2004, in topul primilor zece sportivi conducind atleta Simona Barcau (antrenor Eleodor Rosca) si proaspetele campioane nationale de lupte libere, junioare, Georgiana Patrut si Mihaela Radoi. Cele doua au facut parte din lotul pregatit de Eugen Circiumaru si Cornel Cornea si coordonat de Petre Banciu, care s-a impus, pentru a treia oara consecutiv, in finala CN pe echipe.

Ierarhia primilor zece sportivi este completata, in ordine, de atleta Aurica Buia, spadasinele Loredana Iordachioiu si Oana Puiu, Claudia Stef (atletism), Anca Bacioiu (spada), Raluca Sgircea (sah) si Cristina Grosu (atletism).

Totodata, conducerea clubului CSM Craiova a decis sa acorde si cite un premiu special celor doua sportive participante in acest an la Jocurile Olimpice de la Atena, atletele Nuta Olaru (antrenor Dumitru Pop) si Alina Cucerzan (antrenor Eleodor Rosca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS