25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNu putem pierde calificarea in semifinale!

Nu putem pierde calificarea in semifinale!

Mult dezbatutul caz Frunza face valuri nu numai in presa, dar si printre suporteri. Ieri, un cotidian de sport a scris despre posibilitatea ca Universitatea sa piarda calificarea in semifinalele Cupei daca nu face dovada platii pentru transferul lui Frunza.

Oltenii trebuia sa achite celor de FC Vaslui, pina la 30 noiembrie, ultima transa de 50.000 de dolari pentru transferul jucatorului Frunza de la echipa moldava la Craiova. Patronul gruparii FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat presei ca Dinel Staicu nu a achitat acesti bani, iar jucatorul Frunza va reveni astfel la FC Vaslui. Staicu a spus altceva, anume ca a virat banii la timp in contul firmei lui Porumboiu, Comcereal, iar tot tam-tam-ul facut in presa despre acest caz este din alte motive.

Staicu: „Sa fie clar: banii au fost virati! Abia acum am inteles de ce domnul Porumboiu a creat un scandal in cazul Frunza. Este o chestie mascata a lui. De ce? Porumboiu este observator federal, functie incompatibila cu calitatea de investitor, actionar, conducator de club. Am avut discutii cu el despre cei doi jucatori pe care i-am transferat de la FC Vaslui, Frunza si Jovanovici. Am achitat banii pentru amindoi jucatorii. I-am propus sa-mi restituie banii incasati si sa-si ia jucatorii inapoi la Vaslui. Ce vrea Porumboiu? Si banii, dar si jucatorii! El a facut presiuni asupra Comisiei pentru Statutul Jucatorului, dar ma acuza pe mine aiurea. Nu se poate asa ceva!“.

Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF a decis aseara ca jucatorul Sorin Frunza va reveni de la Universitatea Craiova la clubul FC Vaslui, deoarece gruparea olteana nu a platit ultima transa din indemnizatia de transfer a acestuia. Comisia a stabilit ca Frunza revine la FC Vaslui din 21 decembrie.

Un oficial al LPF a spus ieri ca oltenii au pierdut jucatorul, dar nu si calificarea in semifinalele Cupei Romaniei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS