25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportElber intentioneaza sa plece de la Lyon

Elber intentioneaza sa plece de la Lyon

Fotbalistul brazilian Giovane Elber a afirmat ca doreste sa paraseasca, in luna iunie, gruparea campioana a Frantei, Olympique Lyon, pentru a juca in „Germania sau in alta parte“. Atacantul cariocas, accidentat si operat in luna august la glezna dreapta, a fost supus, in luna noiembrie, unei noi interventii chirurgicale, fara acordul clubului din Hexagon.

„L-am intrebat pe medicul Moyen (cel care l-a operat in august – n.r.) daca totul este in regula la piciorul meu. El mi-a raspuns afirmativ. Am preferat sa consult un medic din Germania, in care am incredere. Astfel, a fost nevoie de o noua interventie. Doctorul Moyen nu mi-a spus totul despre operatie. Daca nu as fi fost supus unei a doua interventii chirurgicale probabil ca nu as mai fi putut juca niciodata“, a spus Elber.

Desi a atacat in termeni duri staff-ul medical al clubului Olympique Lyon, Elber a precizat ca nu are probleme cu antrenorul si coechipierii sai. Giovane Elber ar urma sa revina pe teren la sfirsitul lunii ianuarie 2005 si a confirmat ca se afla in tratative cu gruparea germana Borussia Monchengladbach in privinta unui eventual transfer. Brazilianul este obisnuit cu Bundesliga, el evoluind sezoane bune atit la VfB Stuttgart cit si la Bayern München.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS