16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Del Bosque trebuie sa ramina“

„Del Bosque trebuie sa ramina“

Pus pe liber de Besiktas la finalul sezonului trecut pentru a-i face loc lui Vicente del Bosque, Mircea Lucescu a preluat pe Sahtior Donetk si a continuat sa obtina rezultate notabile si cu echipa ucraineana.

Asta spre deosebire de inlocuitorul sau la gruparea din Istanbul, care a avut un tur slab, culminind cu eliminarea din Cupa UEFA. Ca urmare, lui Del Bosque a inceput sa-i fuga pamintul de sub picioare, problema demiterii sale punindu-se tot mai mult in discutie. S-a vorbit chiar de o revenire a lui Lucescu, insa tehnicianul roman a tinut sa clarifice lucrurile, luindu-i chiar apararea lui Vicente Del Bosque.

„Il Luce“ a afirmat ca antrenorul spaniol ar trebui sa ramina la conducerea tehnica a formatiei Besiktas si a precizat ca i-a spus acest lucru si presedintelui gruparii turce, Yildirim Demiroren. „Del Bosque este un antrenor cu realizari importante. In general, primul sezon este foarte dificil pentru antrenorii si jucatorii nou, veniti in Turcia. Toata lumea se gindeste ca este usor sa te adaptezi in Turcia, insa situatia este diferita. Del Bosque ar trebui sa ramina si sa aduca echipa la forma pe care o doreste“, a spus Lucescu.

Tehnicianul roman, care a antrenat pe Besiktas in sezoanele 2002/2003 si 2003/2004, cucerind un titlu de campion, crede ca fostului antrenor al lui Real Madrid ar trebui sa i se acorde timp. „O noua echipa, o noua conducere si un nou antrenor au cel mai mult nevoie de timp“, a precizat Mircea Lucescu. Acesta a explicat si ce a discutat cu Yildirim Demiroren la Parma, unde a asistat la meciul dintre Besiktas si echipa italiana, din grupele Cupei UEFA. „Presedintele clubului nu mi-a propus sa revin la Besiktas si, oricum, nu intentionez sa plec de la Sahtior, unde vreau sa-mi duc munca la bun sfirsit. Am avut o conversatie, desi stiam ca vor aparea speculatii. Am discutat doar despre echipa. I-am spus parerea mea: «Del Bosque ar trebui sa ramina»“, a adaugat Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS