25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCarmen Amariei nu se teme de concediere

Carmen Amariei nu se teme de concediere

Handbalista Carmen Amariei, care evolueaza la gruparea daneza Randers HK, a infirmat zvonurile potrivit carora ea si coechipierele ei romance, Steluta Luca, Mihaela Senocico si Ionica Munteanu, ar urma sa fie date afara de la club, din cauza lipsei de comunicare din cadrul echipei. Senocico, Munteanu si Amariei au contracte pe inca un sezon cu gruparea daneza, iar Steluta Luca pina in vara anului 2005.

„Antrenoarea Kjersti Grini a demisionat acum 12 zile. Noi am aflat dupa primul meci de la Bekescsaba si am ramas surprinse. Apoi, am vorbit cu ea, chiar in Ungaria, unde a venit in calitate de comentator pentru televiziunea norvegiana. Mi-a spus clar ca nu reproseaza nimic echipei, nici romancelor, nici celorlalte jucatoare si ca renunta din motive personale, pentru ca nu considera ca menirea ei este de a antrena. Prin urmare, nu vad de ce ar trebui sa consideram ca plecarea antrenoarei ne-ar viza si pe noi“, a spus Carmen Amariei, care a fost considerata cea mai buna jucatoare a nationalei Romaniei la CE din Ungaria.

Amariei a adaugat ca nu a primit nici o instiintare oficiala din partea clubului danez. „Pe noi nu ne-a anuntat nimeni ceva oficial, dar eu nu cred in aceasta varianta. Stiu cit de seriosi sint danezii si, oricum, felul in care se intocmesc acolo contractele nu le permite sa dea afara jucatoare. Eventual sa le imprumute, dar nu cred nici in aceasta solutie. Pe 27 decembrie ne intoarcem in Danemarca, la pregatire, si cred ca asta spune totul“, a mentionat Amariei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS