16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCapello il vrea pe Chivu pe „Delle Alpi“

Capello il vrea pe Chivu pe „Delle Alpi“

Cu toate ca nu a prea evoluat in acest sezon, fiind mai tot timpul accidentat, internationalul roman Cristi Chivu este in vizorul mai multor formatii de top din Italia. Desi capitanul tricolorilor a precizat ca se simte foarte bine la Roma si ca poate face performanta cu gruparea „giallorosa“ alaturi de Totti, Montella sau Cassano, Milan, Inter si Juve se intereseaza de fostul jucator al Ajaxului si Universitatii Craiova. Desi nu a facut o oferta clara, AC Milan, la sugestia fostului sau capitan Franco Baresi, l-ar achizitiona pe Chivu, care poate constitui cea mai buna varianta de inlocuire a veteranului Paolo Maldini. Si interistii si l-ar dori pe fundasul roman, mai ales ca defensiva echipei pregatite de Mancini nu este chiar punctul forte al echipei.

Din spate vine insa tare Juventus, grupare care, la solicitarea tehnicianului Fabio Capello, ar dori sa faca o oferta concreta pentru Cristi Chivu. Mai mult, presedintele gruparii romane, Franco Sensi, s-a aratat dispus sa trateze cedarea jucatorului la cea mai titrata echipa din Italia. Capello a lucrat cu Chivu la AS Roma si a precizat ca l-ar dori sub comanda sa si la Juve.

In afara fostul resitean, conducatorii clubului torinez mai sint interesati de aducerea de la Roma a atacantilor Antonio Cassano si Daniele Corvia, dar si a fundasului Christian Panucci. De altfel, dupa ce a preluat pe Juventus in vara acestui an, Fabio Capello i-a adus de la Roma pe fostii sai elevi Emerson si Zebina, iar Chivu este urmatorul pe lista tehnicianului italian. Prin aducerea fundasului roman de 24 de ani, el intentioneaza sa completeze compartimentul defensiv al echipei, in care au excelat in acest sezon Thuram si F. Cannavaro.

Pentru Cristi Chivu, care va reveni pe teren in primavara anului 2005, Juventus ar urma sa plateasca o suma de bani si sa il cedeze pe aparatorul Nicola Legrottaglie.

„Baciul“ l-ar vrea la Milan

Impresarul lui Cristi Chivu, Gheorghe Popescu, a afirmat, dupa ce AC Milan si-a aratat interesul pentru capitanul nationalei, ca un cuplu de fundasi centrali format din internationalul roman si Alessandro Nesta ar fi formidabil. „Pentru moment, nu sint tratative oficiale, iar Chivu are un contract cu AS Roma. Pentru Chivu nu este necesara o schimbare, dar Milan este de pe alta planeta. Un cuplul de fundasi centrali Chivu-Nesta ar fi formidabil“, a precizat Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS