13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBorbely si Mircea Ilie vor pleca

Borbely si Mircea Ilie vor pleca

Chiar daca se asteapta realizarea citorva achizitii in iarna aceasta, pentru a se anunta cine pleaca, anumiti jucatori ar putea inca de pe acum sa-si faca bagajele. Primii vizati sint atacantii Mircea Ilie si Csaba Borbely, care nu au reusit sa inscrie nici un gol in acest tur de campionat. Pentru Ilie, Universitatea nu a platit nici un ban cind a fost adus de la Galati (via Onesti) in vara aceasta, in timp ce Borbely este cel mai scump jucator cumparat de cind Dinel Staicu a preluat echipa, Astra Ploiesti primind pentru el 110.000 de dolari.

Borbely a jucat in majoritatea partidelor din acest campionat, dar nu si-a justificat contractul de 30.000 de dolari, in timp ce Mircea Ilie a fost folosit doar in citeva partide, dar „i s-a tras“ de la evolutia din meciul din turul sferturilor Cupei Romaniei, cu FC Arges, cind si-a batut joc de citeva bune ocazii de gol. Borbely are o oferta din Siria, iar in cazul in care aceasta nu se va concretiza este posibil un imprumut al sau la o alta echipa din Divizia A.

Dupa revenirea lui Papura, cel care va elibera un loc in compartimentul defensiv va fi Milan Jovanovic, urmind ca Moti sa revina pe postul de stoper stinga. Intentia tehnicienilor craioveni este de a mai pune pe liber citiva jucatori, dar in cazul plecarii lui Plesan si nerezolvarii achizitiilor propuse, lotul ar ramine descompletat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS