12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOne Way a cistigat

One Way a cistigat

A doua editie a „Memorialului Zoltan Crisan“ la fotbal in sala s-a incheiat duminica, organizatorii, AJF Dolj, beneficiind in premiera, pentru disputarea finalelor, de gazduirea Salii Sporturilor din Valea Vlaicii.

Competitia a fost adjudecata de echipa One Way, care a dispus in finala de AS International cu scorul de 5-4, golul decisiv fiind marcat cu citeva secunde inainte de final. In finala mica, echipa AJF Dolj s-a impus cu

5-3 in fata celor de la Sporting Continental.

In deschidere, in cadrul unui meci amical, echipa de juniori ’90 a Scolii de Fotbal „Gica Popescu“ a invins cu 5-4 formatia similara a Universitatii Craiova. Manifestarile organizate duminica au cuprins si un meci demonstrativ, intre fosti jucatori ai Universitatii Craiova si o echipa de old-boys dintr-un cartier craiovean, intitulata Purpuriii.

La Universitatea au evoluat Lulelaru, V. Cojocaru, Cioroianu, Ciurea, Mohora, Bicu, Firanescu, Neagoe, Cristescu, Dudan, I. Luta. La final, alb-albastrii au invins purpuriii cu 9-8, golurile fostilor componenti ai Stiintei fiind marcate de Cristescu (2), Ciurea (2), Mohora (2), Bicu, Firanescu si Neagoe.

Urmatoarea competitie de acest gen, organizata de AJF Dolj, „Memorialul Florin Berceanu“, va avea loc in perioada 4-9 ianuarie, in sala din Valea Vlaicii. Turneul va aduna la start patru divizionare C craiovene, Universitatea II, Chimia, Armata si Scoala de Fotbal „Gica Popescu“, trei echipe din Divizia D, Avintul Isalnita, Gaz Metan Pielesti si ASF Mirsani, carora li se va alatura formatia de futsal Barcelona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS