18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGalata a terminat turul la cinci puncte de Fener

Galata a terminat turul la cinci puncte de Fener

Echipa lui Hagi, Galatasaray, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul din deplasare, impotriva formatiei Denizlispor, in ultima etapa a turului campionatului Turciei si a ramas la cinci puncte distanta de liderul Fenerbahce. La finalul jocului, Hagi a spus ca Denizli este mai buna decit Fenerbahce, pe care Cim Bom Bom o invinsese cu o saptamina in urma, scor 1-0.

„Am jucat cu o echipa mai buna decit Fenerbahce. Nu vreau sa spun mai multe in acest sens, pentru ca declaratiile mele ar putea sa deranjeze“, a spus Hagi, referindu-se probabil la anumite jocuri de culise care favorizeaza team-ul antrenat de Christoph Daum.

Tehnicianul roman a precizat ca jocul Denizli – Galata a fost influentat de terenul inghetat, in timp ce mijlocasul Volkan Arslan a afirmat ca echipa sa ii datoreaza portarului Farid Mondragon punctul obtinut la Denizli.

Liderul Fenerbahce a invins pe teren propriu, cu 3-0, pe Konyaspor, prin golurile marcate Alex (’37), Tuncay (’47) si Nobre (’90). In alte partide din Turcia s-au inregistrat rezultatele: Gaziantepspor – Genclerbirligi 1-0 (Namli ’36), Trabzonspor – Istanbulspor 1-1 (Fatih Tekke ‘9 / Kocabal ’89), Ankaragucu – Rizespor 0-0.

Del Bosquevrea sa demisioneze

Antrenorul Vicente del Bosque doreste sa renunte la conducerea tehnica a echipei Besiktas si va lua astazi o decizie in legatura cu o eventuala demisie, dupa o intrevedere cu presedintele clubului din Istanbul, Yildirim Demiroren.

„Am fost sustinut foarte mult de conducerea clubului si de suporteri. Am facut totul pentru a fi demn de increderea lor, dar nu am avut succes. Se stie care este situatia echipei. Ar fi rau si pentru mine si pentru club sa ramin in continuare aici“, le-a spus Del Bosque apropiatilor sai.

Vicente del Bosque s-a hotarit sa renunte la functia sa imediat dupa meciul cu FC Parma, disputat, joi, in ultima etapa a grupei B a Cupei UEFA, in urma caruia echipa Besiktas a fost eliminata din competitie. Favoriti pentru preluarea bancii tehnice a lui Besiktas sint Fatih Terim, Alberto Zaccheroni si Mircea Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS