25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea Dinel Staicu

Universitatea Dinel Staicu

Dupa ce Dinel si-a virit chipul in locul leului de pe stema clubului, in incercarea de a deveni consilier, echipa-fanion a Olteniei a fost tirita din nou prin mizeria campaniei electorale

Fosta glorie a Craiovei Maxima si actualul consilier, Rodion Camataru, a spus ieri: „Gata, s-a terminat cu negocierile“, consfiintind raminerea echipei-fanion a Olteniei in proprietatea celui care a dus-o pe ultimul loc in clasament la jumatatea unui campionat, fapt nemaiintilnit in istoria sa de 41 de ani pe prima scena a fotbalului romanesc.

De asemenea, Antonie Solomon a intarit afirmatia lui Camataru, a declarat ca nici nu se gindeste sa mai poarte o discutie cu Dinel Staicu, pentru ca municipalitatea sa preia Universitatea. „Si asa mi-am depasit prerogativele si am discutat cu Staicu detalii. Eu am fost mandatat de catre consiliul local sa aleg o firma de audit financiar pentru verificarea situatiei de la club, nu sa fac si negocieri cu Staicu“, a spus Solomon, dezmintind totodata zvonurile conform carora aseara ar fi trebuit sa poarte o noua runda de negocieri cu patronul clubului oltean.

Primarul a mai declarat ca, in ceea ce il priveste, o sa-si „vada de treaba“, pentru ca si asa pina acum a avut „destula bunavointa“. „Noi ne-am retras toate ambasadele si o sa-l lasam pe domnul Staicu sa faca ce vrea cu echipa“, a incheiat Solomon.

„Si legendele mor…“

„Echipa aceasta nu a fost a suporterilor sau a primariei sau a nu stiu cui, ci mi-a apartinut mie doi ani si jumatate“, spunea raspicat Dinel Staicu in momentul in care s-a decis sa-si retraga capitalul social majoritar de la clubul craiovean. Si, dupa cum se preconizeaza, a lui va ramine, desi finantatorul se declara disperat sa scape cit mai repede de o astfel de „povara“.

„Si legendele mor“, a fost pecetea pusa pe destinul Stiintei de Antonie Solomon, intr-o emisiune televizata luni seara, dupa ce a precizat clar ca nu va efectua transferul Universitatii Craiova in grija municipalitatii decit in cazul in care Dinel Staicu o va preda „pe un euro, asa cum a promis de mai multe ori“. Cu riscul de a ramine in istorie drept seful urbei in timpul mandatului caruia Stiinta va parasi Divizia A pentru prima data, Solomon e decis sa nu faca nici o concesie in privinta chivernisirii banului public, precizind conditiile in care ar mai fi interesat de echipa: „Nu-i dam nici macar un leu lui Staicu. Sa-si ia opt-zece jucatori sau citi vrea el, sa se retraga si sa ne lase in pace. Vedem noi dupa aceea cum tinem echipa“. Solomon pretinde ca Dinel Staicu si-a facut imagine de milioane de dolari in calitate de actionar majoritar al Universitatii, i-a folosit si sigla in campania electorala, dar nu a obtinut nici o performanta, ba chiar a intinat culorile acestui club, ducindu-l pe ultimul loc, dupa infringeri rusinoase.

„Eu nu mai insist, sa ma cautati atunci cind vreti sa preluati Universitatea“, a fost raspunsul lui Staicu, ale carui pretentii de ultima ora au fost: jucatorii si un milion de dolari din drepturile de televiziune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS