12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ asteapta banii de la turneul de sala

„Pandurii“ asteapta banii de la turneul de sala

Dupa ce au ratat prima de joc in ultima etapa de campionat, cind au terminat la egalitate, 1-1, pe teren propriu, cu Building, jucatorii lui Sandoi nu au mai dat cu piciorul ultimei sanse de a-si umple buzunarele inaintea sarbatorilor, turneul de sala de la Tirgu Jiu. „Pandurii“ a dominat competitia, reusind sa cistige toate cele cinci meciuri si totodata potul cel mare de 10.000 euro.

Doar teoretic, deoarece fotbalistii gorjeni au fost avertizati de presedintele Marin Condescu ca nu vor vedea nici un euro pina in momentul in care suma nu va intra in contul clubului. Condescu, a invatat din greseala de anul trecut, cind le-a achitat jucatorilor contravaloarea premiului trei obtinut la Rimnicu Vilcea, asteptind in zadar sa recupereze banii de la organizatori.

Exclus din lot dupa partida cu Building de catre presedintele Marin Condescu pentru ca a lasat echipa in inferioritate, Iulian Stefan a fost folosit de catre antrenorul Emil Sandoi la turneul de sala de la Tirgu Jiu. Stefan nu s-a dezmintit insa nici de aceasta data, fiind eliminat in finala cu Jiul Petrosani. Condescu a spus, dupa meci, ca nu l-a iertat pe Stefan, situatia sa urmind a se clarifica inainte de reluarea pregatirilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS