12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„N-am incredere in oameni!“

„N-am incredere in oameni!“

Dupa citeva luni petrecute in China, la Tianjin Teda, Jerry Gane a incheiat contractul cu echipa asiatica, de citeva zile el aflindu-se acasa. Situatia lui contractuala este destul de confuza in acest moment. Conform Comisiei de Recurs Federal, Gane ar apartine Universitatii, motiv pentru care el trebuie sa se prezinte la pregatirile echipei, din ianuarie. Decizia forului federal s-a bazat pe faptul ca atacantul a incasat in avans 40.000 de dolari la semnarea contractului de joc, in vara, cu Universitatea, plecind apoi gratis in China.

Jerry nu este insa de acord cu decizia Comisiei de Recurs Federal: „Intr-adevar, am primit 40.000 de dolari la semnarea angajamentului, dar sint bani care fac parte din contractul meu de joc, nu i-am furat. Am ajuns la Tianjin cu acordul domnului Staicu, fara ca gruparea din China sa plateasca bani pe transferul meu. Am avut o intelegere pina in decembrie, acum sint liber de contract. Eu am reziliat contractul cu Universitatea in perioada cind era presedinte Mititelu, iar acum oficialii Universitatii pretind ca transferul meu la Tianjin nu s-ar fi facut asa cum trebuia. Daca decizia Comisiei de Recurs Federal ramine in picioare? Nici o problema, revin la Universitatea pentru urmatoarele sase luni de contract. Cred insa ca nu au dreptate, deoarece eu am procedat corect si legal“.

Gane a recunoscut ca are o oarecare retinere sa revina la Craiova. Si a motivat-o: „Nu imi este frica de locul ocupat acum, unul incredibil, deoarece Universitatea are valoare sa-si revina. Altul este motivul ezitarii mele: neincrederea in oameni si instabilitatea de la Craiova“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS