25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci decisiv la Glasgow

Meci decisiv la Glasgow

In ultima etapa a fazei grupelor Cupei UEFA se vor disputa astazi meciurile din grupele E, F, G si H. Partidele din celelalte patru grupe, A, B, C si D, se vor juca miine.

In grupa E, Middlesbrough (6 puncte), Partizan Belgrad (5 puncte) si Villarreal (5 puncte) si-au asigurat deja calificarea in 16-imi, in timp ce Lazio (3 puncte) si Aigaleo (1 punct) au ramas pe dinafara. Ca urmare, partidele de astazi, Villarreal – Aigaleo Atena si Middlesbrough – Partizan Belgrad, conteaza doar pentru palmares.

AZ’ 67 Alkmaar este singura echipa din grupa F care a obtinut accesul in faza urmatoare a Cupei UEFA inaintea etapei de astazi. Pentru celelalte doua locuri calificante se vor lupta, Glasgow, Rangers (6 puncte) si Auxerre (4 puncte), dar si Grazer AK (4 puncte), care va evolua acasa in compania formatiei AZ’ 67 Alkmaar.

Din grupa G doar Benfica Lisabona a obtinut, deocamdata, calificarea in 16-imile celei de-a doua competitii fotbalistice europene intercluburi, iar formatia lusitana va sta in aceasta runda. Germanii de la VfB Stuttgart (6 puncte) ocupa locul secund si, pentru a merge mai departe, mai au nevoie de o remiza acasa in fata echipei Dinamo Zagreb (4 puncte). In schimb, Heerenveen (4 puncte) are meci usor cu Beveren, belgienii neacumulind nici un punct.

In grupa H, FC Sevilla va juca acasa cu OSC Lille, ambele echipe fiind deja in 16-imi. Locul al treilea in aceasta grupa este ocupat de Zenit (5 puncte), care va sta in aceasta runda, echipa rusa putind fi depasita de Alemannia Aachen (4 puncte). Germanii vor juca, astazi, la Atena, cu AEK, o formatie care nu a obtinut nici un punct in grupa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS