21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCine ii reprezinta pe fanii Stiintei?

Cine ii reprezinta pe fanii Stiintei?

Stiti cine se gasise luni seara sa intermedieze, pe la diverse emisiuni, negocierile privind trecerea Universitatii Craiova din fieful lui Dinel Staicu sub obladuirea consiliului local, implicit in posesia cetatenilor Craiovei? Ei bine, trei suporteri, unul dintre ei fiind chiar liderul unei parti a galeriei din peluza Sud, Gabi Blondu’.

Daca Blondu’ a avut o tentativa de a spune lucrurilor pe nume, contestind parcursul echipei in „era Dinel Staicu“ si rugindu-l pe primarul Solomon sa preia echipa, ceilalti doi cetateni au avut o prestatie cel putin bizara. Unul dintre ei, cunoscut sub numele de „Johnny Bucataru“, a oscilat pe parcursul emisiunii intre rugamintile fata de Staicu, pentru a finanta in continuare echipa, si solicitarile fata de primar de a trece Universitatea in grija municipalitatii, nemaiintelegind nici el ce este in capul sau.

In contradictie cu atitudinea de acum citiva ani, cind a avut curajul de a-l infrunta pe Gigi Netoiu intr-o emisiune televizata, aruncindu-i in fata cam tot ce aveau pe suflet toti fanii Stiintei, „Bucataru’“ presteaza aiurea pe unde i se mai permite. Dupa ce

s-a impacat (in numele cui?) cu Dinel Staicu de Pasti, ciocnind paharele de whisky in numele fanilor „altoiti“ in iarna de patron, respectivul suporter sufera de nebagare in seama si crede ca reprezinta si pe altcineva decit pe sine.

Va intrebati unde l-ati mai vazut pe celalalt „suporter“, mai corpolent, care vorbea despre cit de mult sufera el pentru Universitatea Craiova? Nu v-ati inselat, este chiar cel care acum un an flutura steguletele ca la paradele soimilor patriei la inaugurarea cantonamentului din Lunca Jiului. A, si acelasi personaj mai putea fi zarit in prima etapa a returului trecut in fruntea „galeriei Dinel Staicu“ de la tribuna a doua, care a fost injurata de un stadion intreg.

Apropo, Blondule’, cum s-au incheiat „negocierile“?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS