22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPenibili pina la capat

Penibili pina la capat

Cu doar sapte jucatori valizi si doi portari, echipa lui Neagoe si Lung avea nevoie de un egal in ultimul meci din grupa, pentru a se califica in semifinalele turneului de la Tirgu Jiu. Alb-albastrii au inselat toate asteptarile, „reusind“ sa piarda la o diferenta suficienta cit sa le permita adversarilor, FC National, sa se califice mai departe.

Universitatea a aratat si la Tirgu Jiu aceeasi fata din campionatul primei divizii, clasindu-se pe ultimul loc in grupa. In meciul decisiv pentru calificarea in semifinale, si pentru salvarea onoarei pierdute, „U“ Craiova a fost umilita de FC National. Banica si-a „incununat“ prestatia mediocra cu un cartonas rosu, oferindu-i prilejul lui Tataru sa incaseze si el sase goluri. Eugen Neagoe si-a pierdut si el cumpatul in fata reprezentantilor presei, refuzind dialogul cu acestia. De fapt, nici nu avea ce sa mai spuna dupa prestatia dezastruoasa din teren a jucatorilor sai, putini la numar si lipsiti de valoare si ambitie. Jucatorii Stiintei au reusit sa fie penibili pina la capat si sa monopolizeze ultimul loc indiferent de competitie.

Pandurii Tirgu Jiu, in mare forma

Pandurii Tirgu Jiu si Jiul Petrosani si-au cistigat dreptul de a evolua in finala mare a turneului de fotbal de sala de la Tirgu Jiu dupa ce au invins in penultimul act doua divizionare A, FC National respectiv Sportul Studentesc. Asistati de presedintele LPF, Dumitru Dragomir, „pandurii“ au invins la doua goluri diferenta, desi superioritatea din teren a fost mai clara. „A cistigat echipa cu experienta la jocul in sala. Daca veneam cu jucatorii de baza, altul era rezultatul. Ii asteptam pe Pandurii Tirgu Jiu la anul, in divizia A, sa jucam si pe teren mare. Felicit publicul de aici, care merita o echipa in divizia A“, a spus secundul lui FC National, Dumitru Bolborea, care i-a condus pe „bancari“ la acest turneu. Inaintea finalei de ieri, tehnicianul Jiului Petrosani, Gigi Boruga, a spus: „Era normal ca finala sa o jucam noi cu Pandurii, pentru ca am batut in toate meciurile din grupa. Multescu este cel mai bun portar al turneului, cu toate ca in semifinale a facut o partida slaba. “

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS