19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu ne e frica de italieni!“

„Nu ne e frica de italieni!“

Daniel Pancu, mijlocasul roman al formatiei Besiktas, s-a declarat convins de faptul ca echipa sa va invinge in meciul din deplasare cu FC Parma, care se va disputa joi, in ultima etapa a grupei B a Cupei UEFA. „Sintem o echipa mult mai buna decit Parma. In plus, aceasta este ultima noastra sansa de calificare. Sint sigur ca vom invinge“, a spus Pancu.

La rindul sau, Okan Buruk este increzator in sansele „vulturilor“. „Cunosc foarte bine echipa Parma, care are probleme in campionat si considera Cupa UEFA unica salvare. Poate ca acesta este un dezavantaj pentru noi, dar cred ca vom invinge si ne vom continua drumul“, a precizat Buruk.

Si mijlocasul Tumer Metin este convins ca Besiktas se va califica in 16-imile Cupei UEFA. „Dupa ce in echipa s-a pus totul la punct, victoriile au inceput sa vina una dupa alta. Acum a venit rindul sa invingem echipa Parma. Vom cistiga meciul cu aceasta formatie si vom accede in urmatoarea faza a Cupei UEFA“, a opinat Tumer Metin.

In sfirsit, Ahmed Hassan considera ca partida cu FC Parma va fi foarte disputata. „Noi vom fi cei care vor invinge. Nici macar nu ne gindim la varianta unui rezultat de egalitate. Meciul cu Parma va fi pentru noi unul pe viata si pe moarte“, a spus Hassan.

Altfel, diriguitorii clubului Besiktas au hotarit sa premieze fiecare fotbalist al „vulturilor“ cu 15.000 de dolari in cazul unei victorii in disputa cu FC Parma „Meciul cu Parma va fi decisiv pentru noi. Cred ca vom ajunge departe in Cupa UEFA si ca avem capacitatea sa facem acest lucru“, a afirmat vicepresedintele Kivanc Oktay.

Alt oficial al clubului din Istanbul, Murat Aksu, a este convins ca Besiktas se va impune in meciul cu Parma. „Terenul ni se suspenda, nu ni se acorda penaltiuri atunci cind trebuie, ni se elimina jucatori, dar noi continuam sa invingem in campionatul intern. Bineinteles ca o astfel de echipa poate invinge fara probleme si Parma“, a opinat Aksu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS