28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBryant i-a cerut scuze lui Malone

Bryant i-a cerut scuze lui Malone

Kobe Bryant, baschetbalistul echipei Los Angeles Lakers, i-a cerut scuze, prin intermediul presei, lui Karl Malone, asigurindu-l ca nu se va opune revenirii lui la club.

„Razboiul“ dintre cele doua vedete a inceput miercuri, cind Karl Malone, care este in refacere dupa o operatie la genunchiul drept, a anuntat ca nu se va intoarce sa joace pentru Lakers din cauza opozitiei lui Kobe Bryant. Intr-un interviu acordat unui post de radio, Kobe Bryant a spus: „Nu este corect sa fie mentinut statutul lui Malone in detrimentul celorlalti baieti care sint aici. Nu trebuie sa stam si sa speculam pina la finalul sezonului pentru a afla daca el va reveni sau nu.“

Kobe Bryant a spus joi ca afirmatiile sale au fost prost interpretate si s-a declarat surprins de reactia lui Malone, al doilea cel mai bun marcator din istoria NBA, ales de 14 ori in cea mai buna echipa a campionatului All-Star. Bryant a afirmat ca „portile echipei Laker vor fi intotdeauna deschise“, ca nu este vorba de „atacuri personale“, iar daca Malone a inteles altfel, el isi cere scuze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS