16.7 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitii“ se tin bine in amicale

„Satelitii“ se tin bine in amicale

Echipa „satelit“ a Universitatii Craiova continua seria partidelor amicale si va sustine astazi al cincilea meci dupa incheierea turului Diviziei C. Alb-albastrii lui Ionel Luta se vor afla in Vilcea, la Diculesti, pentru a intilni, de la ora 12.00, formatia locala Tineretul, echipa lidera in campionatul judetean, seria Dragasani. Craiovenii s-au impus in urma cu o saptamina in fata vilcenilor, cistigind cu 3-0 in Valea Rosie.

Fata de partidele precedente, Luta nu-i va avea la dispozitie pe jucatorii convocati pentru turneul de futsal de la Tirgu Jiu, dar si pe Ticlea, Dananae, Vladut si Curteanu, ultimul suferind o entorsa de glezna la amicalul de pe „Combinat“, cu „chimistii“. Pina in prezent, Universitatea II a disputat patru jocuri de verificare, dintre care a cistigat trei (2-1 cu „Gica Popescu“, 3-0 cu Tineretul Diculesti, 4-1 cu Avintul Isalnita) si a pierdut unul (1-2 cu Chimia).

Vineri, „satelitii“ vor mai disputa un amical, cu concitadina Armata, pe 15 decembrie jucatorii urmind sa intre in vacanta. Primul antrenament din noul an este programat pe 10 ianuarie, la ora 13.00, in Valea Rosie. Tehnicianul Ionel Luta s-a declarat destul de multumit de felul in care s-au comportat in meciuri si la antrenamente juniorii selectati de la grupele Universitatii, afirmind ca unii dintre ei ar putea fi titulari in partidele pe care „satelitul“ le va disputa in partea a doua a campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS