18.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUltima sansa pentru „Il Luce“

Ultima sansa pentru „Il Luce“

Asta-seara, se va pune punct in patru dintre cele opt grupe ale Ligii Campionilor. Ultima etapa va fi decisiva pentru multe echipe, dar, in special, pentru cele care spera macar la locul din Cupa UEFA. In grupa F, se va decide si soarta echipei pregatite de Mircea Lucescu. Cum echipele calificate in optimile competitiei se cunosc deja (Milan si Barcelona), lupta se da pentru locul care duce in 16-imile Cupei UEFA, pentru care se bat Celtic Glasgow (4 puncte) si Sahtior Donetk (3 puncte).

„Minerii“ joaca acasa cu Barcelona, echipa care se teme mai mult de situatia politica din Ucraina, decit de trupa lui Lucescu. Sahtior spera insa ca spaniolii sa nu mai fie chiar asa de motivati si sa se menajeze pentru meciurile viitoare. Rijkaard nu poate conta pe mijlocasul Ludovic Giuly, care a devenit cel de-al saptelea indisponibil din formatia catalana, dupa Larsson, Belletti, Motta, Edmilson, Gabri si Gerard. Si tehnicianul roman are insa probleme de efectiv, Marica fiind operat recent, in timp ce Rat si Matuzalem nu sint refacuti complet in urma unor accidentari.

Pentru a ramine in cupele europene, Sahtior are nevoie de victorie, coroborata cu o remiza sau o infringere a scotienilor de la Celtic, in meciul de acasa cu AC Milan. Ucrainenii se poate califica si daca remizeaza cu Barcelona, insa, in acest caz, Celtic trebuie sa nu cistige nici un punct din confruntarea cu milanezii.

In Grupa E, Arsenal si Panathinaikos au neaparata nevoie de victorie pentru a accede in optimi, insa grecii depind si de un pas gresit al „tunarilor“. In grupa G, batalia pentru locul calificant in faza urmatoare a competitiei se va da la Valencia, „liliecii“ pornind in confruntarea cu Werder de la scorul de 1-2. In Grupa H, Chelsea nu-si mai face griji in privinta calificarii, in timp ce pentru locul al doilea se lupta, cu sanse aproximativ egale, FC Porto (5 puncte), PSG (5 puncte) si TSKA Moscova (4 puncte).

Iata programul complet al intilnirilor care vor avea loc asta-seara, de la ora 21.45, in ultima etapa din grupele Ligii Campionilor:

Grupa E: Arsenal – Rosenborg, Panathinaikos – PSV Eindhoven.

Grupa F: Celtic Glasgow – AC Milan, Sahtior Donetk – FC Barcelona (Pro TV).

Grupa G: Inter Milano – Anderlecht, Valencia – Werder Bremen.

Grupa H: FC Porto – Chelsea, Paris Saint Germain – TSKA Moscova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS