19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPlesan este aproape de Steaua

Plesan este aproape de Steaua

Daca tranzactia dintre Dinel Staicu si consiliul local se va finaliza, Mihaita Plesan are sanse minime de a continua sa joace in tricoul alb-albastru. Se cunoaste ca una din conditiile predarii clubului este ca Plesan sa ramina in proprietatea lui Dinel, iar intentia acestuia este de a-si „scoate pirleala“ cit mai repede. Si cum Universitatea nu reprezinta o trambulina care sa-l ridice pe international la o echipa de peste hotare, proprietarul urmareste „plasarea“ lui la un club care are iesire in Occident, in cazul Romaniei, Steaua Bucuresti.

„Nu exista in acest moment oferte concrete de peste hotare pentru Mihaita Plesan“, spunea zilele trecute impresarul jucatorului, Gica Popescu, confirmind ca Ajax s-a interesat in vara de Plesan, dar nu a facut nici o oferta pentru a-l achizitiona.

In ciuda declaratiei lui Gica Popescu, Dinel Staicu continua sa se laude ca a primit mai multe propuneri de transfer din strainatate, tactica sa vizind obtinerea citorva sute de mii de dolari in plus fata de milionul oferit de Gigi Becali. In aceste conditii, Universitatea va mai beneficia de serviciile lui Plesan doar daca el va dori acest lucru si va refuza oferta Stelei, Dinel neputind sa-l oblige sa semneze pentru clubul din Ghencea. Chiar daca a afirmat in citeva rinduri ca nu se va transfera de la Craiova decit peste hotare, este greu de crezut ca internationalul de tineret va da cu piciorul unui contract superior, sansei de a cistiga titlul, dar mai ales debutului in cupele europene, Steaua urmind ca evolueze in „saisprezecimile“ Cupei UEFA, preferind in schimb sa lupte cu Universitatea pentru evitarea retrogradarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS