17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucian Bute a obtinut a noua victorie prin KO

Lucian Bute a obtinut a noua victorie prin KO

Intr-un meci disputat la „Bell Centre“ din Montreal, in limitele categoriei super-mijlocie, pugilistul roman Lucian Bute a inregistrat a noua sa victorie consecutiva la profesionism, toate inainte de limita, invingindu-l vineri seara, prin KO tehnic, in repriza a patra, pe fostul campion mondial Dingaan Thobela (Africa de Sud).

Lucian Bute si-a dominat cu claritate adversarul de la primul gong pina la sfirsit, sud-africanul fiind depasit la toate capitolele. Thobela, 38 ani, fost campion mondial la categoriile usoara (versiunile WBO si WBA) si super-mijlocie (versiunea WBC), are acum un palmares de 40 de victorii, doua meciuri egale si 13 infringeri.

Intr-un alt meci din gala organizata de clubul canadian InterBox, boxerul roman Ion Ionut l-a invins prin abandon, in repriza a doua, pe Abou Sako, ranit la bratul drept, in limitele categoriei welter. Ion Ionut a inregistrat a cincea sa victorie la profesionism, din tot atitea meciuri.

Capul de afis al galei a fost meciul de la categoria super-mijlocie dintre fostul campion mondial WBC, Eric Lucas, noul proprietar al clubului InterBox, si Tony Menefee. Lucas s-a impus prin KO in repriza secunda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS