13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am avut cea mai buna evolutie din acest sezon“

„Am avut cea mai buna evolutie din acest sezon“

Galata lui Gica Hagi merge din ce in ce mai bine in campionat. Daca in etapa trecuta echipa a fost criticata de presa pentru jocul sau „lipsit de consistenta“, chiar daca reusise sa cistige partida cu Ankaragucu, de data aceasta, „galben-rosii“ au oferit un spectacol pe cinste. In etapa a 15-a, Galatasaray s-a impus cu 3-1, in deplasare, la Genclerbirligi, o echipa redutabila pe teren propriu, care se tine foarte bine in campionat. „Cim-bom“ a semanat insa cu echipa din urma cu citiva ani care cucerea Europa, condusa tot de Hagi, dar din teren, si a cistigat la pas. Jucatorilor le-a iesit totul, si in minutul 55 oaspetii conduceau deja cu 3-0, prin golurile marcate de Orhan Ak (’28), Hakan Sukur (’53) si Necati Ates (’55). Gazdele au punctat prin Daems (’64), dar nu au putut mai mult, elevii lui Hagi fiind acum cu gindul la confruntarea viitoare, cind vor juca acasa cu lidera Fenerbahce, de care ii despart cinci puncte.

Din minutul 74, tehnicianul roman l-a folosit si pe Ovidiu Petre, dar, din cite se pare, acesta este introdus pe teren mai mult la cerintele conducerii clubului, care incearca sa scape de ex-bancar, baskanii dorind sa obtina un pret cit mai bun.

In etapa a 15-a a campionatului Turciei s-au mai inregistrat rezultatele: Fenerbahce – Ankaragucu 5-0, Trabzonspor – Rizespor 1-0, Diyarbakirspor – Konyaspor 3-3, Denizlispor – Malatyaspor 0-0. Partidele Ankaraspor – Samsunspor, Sakaryaspor – Kayserispor, Gaziantepspor – Sebatspor si Besiktas – Istanbulspor s-au disputat aseara.

„Regele“ nu se teme de nimeni

La finalul partidei, Gica Hagi era multumit de faptul ca elevii sai au respectat intocmai cerintele sale si ca evolutia lor a fost, de departe, cea mai buna de la inceputul actualei editii de campionat. „Sint multumit din toate punctele de vedere. A fost un meci dificil, ambele partide cu echipele din Ankara (Ankaragucu si Genclerbirligi – n.r.) au fost grele, dar ma bucur ca am reusit sa invingem aceste formatii. Sint multumit in special de evolutia jucatorilor mei, de ambitia de care au dat dovada. Ne-am demonstrat calitatea ca echipa. Am avut cea mai buna evolutie de la inceputul campionatului“, a spus Hagi. Tehnicianul roman a mai precizat ca echipa sa invinge atunci cind jucatorii respecta instructiunile sale. „Daca ne asezam bine in teren si jucam cum vrem, nu exista nici o echipa in Turcia care sa ne invinga“, a afirmat Gica Hagi, care si-a exprimat convingerea ca formatia sa va obtine o victorie, in etapa viitoare, in partida cu Fenerbahce: „Va fi un derbi important, deoarece noi vom juca pe teren propriu. Ne vom pregati foarte bine si vom obtine cele trei puncte“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS