16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vulturii“ tremura pentru calificare

„Vulturii“ tremura pentru calificare

In celalalt meci din grupa B, Besiktas nu a reusit decit un egal, 1-1, pe teren propriu, cu belgienii de la Standard Liege. Pentru a fi siguri de calificare, elevii lui Del Bosque aveau nevoie de o victorie si se parea ca aceasta va veni dupa ce Okan Buruk a deschis scorul pentru turci in minutul 30.

„Vulturii“ au avut insa o evolutie la fel de stearsa ca si in partida din Ghencea, iar Standard, echipa pe care Steaua a invins-o cu 2-0, a profitat. Belgienii au egalat prin Bangoura, care a marcat cu capul, din careu (’81), lasind trupa lui Vicente del Bosque sa tremure pina in ultima etapa. La gazde, Daniel Pancu a fost introdus pe teren in minutul 79, in locul lui Sergen Yalcin.

In ultima runda, pe 16 decembrie, Besiktas trebuie sa invinga la Parma, pentru a prinde saisprezecimile, celalat meci din grupa B fiind Standard Liege – Athletic Bilbao. Tinind cont de faptul ca in caz de egalitate de puncte, urmatorul criteriu de departajare este diferenta de golaveraj, Steaua nu mai poate pierde clasarea in primele trei locuri in grupa, care asigura calificarea in faza urmatoare a competitiei, indiferent de rezultatul partidelor din ultima etapa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS