20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFC Naţional, Farul şi Dinamo, in semifinale

FC Naţional, Farul şi Dinamo, in semifinale

In urma meciurilor disputate ieri in manşa secundă a sferturilor de finală ale Cupei Romaniei s-au calificat in semifinalele acestei competiţii, alături de Universitatea Craiova, echipele FC Naţional, Farul Constanţa şi Dinamo Bucureşti.

Cea mai mare surpriză a returului sferturilor de finală s-a produs pe stadionul „Controceni“, unde trupa lui Cosmin Olăroiu, FC Naţional, a invins, cu 3-0, pe Sportul Studenţesc. In prima manşă, „studenţii“ bucureşteni se impuseseră cu 2-0 şi, ţinind cont de ultimele evoluţii pe care le-au avut in campionat, se părea că „bancarii“ nu vor mai fi in stare să intoarcă acest rezultat. FC Naţional şi-a jucat insă şansele pină la capăt, iar golurile marcate de Chihaia (’23), S. Rădoi (’41 autogol) şi Caramarin (’79) i-au propulsat pe elevii lui Olăroiu in semifinalele Cupei Romaniei.

Farul Constanţa şi-a confirmat statutul de favorită in dubla manşă cu Oţelul Galaţi şi a ciştigat ieri cu 2-0, după ce şi in tur se impusese cu 2-1. „Marinarii“ au punctat in partida de pe stadionul „Gheorghe Hagi“ prin Guriţă (’20) şi L. Mihai (’36).

„Mămăliga“ brăileană nu a reuşit să explodeze in faţa „ciinilor roşii“, Dacia Unirea pierzind ieri, cu 0-2, in meciul de pe teren propriu cu Dinamo. Trupa lui Ioan Andone a inscris prin Dănciulescu (’37) şi Fl. Petre (’61). In tur, „ciinii“ au ciştigat cu 1-0 disputa cu brăilenii.

Partidele tur din semifinalele Cupei Romaniei se vor disputa pe 9 martie 2005, urmind ca returul să aibă loc pe 13 aprilie 2005.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS