22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Briliantul“ se va interna la clinica Sporting Chance

„Briliantul“ se va interna la clinica Sporting Chance

Suspendat şapte luni de Federaţia Engleză de Fotbal (FA) pentru că a consumat substanţe interzise, Adrian Mutu a solicitat să fie consiliat de Tony Adams la clinica Sporting Chance. „Briliantul“ va intra pe mina fostului internaţional englez in luna ianuarie, cind atacantul roman va trebui să petreacă două săptămini in clinică, aceasta fiind, de altfel, una dintre condiţiile impuse de FA. „Adrian a dorit să lucreze cu Tony, deoarece acesta este un mare sportiv care şi-a revenit in urma dependenţei“, a afirmat şeful de la Sporting Chance, Peter Kay.

Suspendarea lui Mutu se incheie pe 18 mai 2005, dar el va putea reveni pe teren doar dacă va urma un program de reabilitare la instituţia menţionată. Kay a precizat că, in mod normal, nu discută despre cazurile de la clinică. „Insă, avind in vedere natura suspendării lui Adrian şi condiţiile sale, pot confirma că el va fi cu noi in noul an. Probabil aceasta va fi cea mai mare provocare a carierei sale. Mutu a făcut tot ceea ce i s-a cerut pină acum. Este un tinăr incintător, dar ca mulţi alţii, inclusiv ca mine, el a făcut o greşeală“, a menţionat Peter Kay.

Potrivit BBC, programul lui Adi Mutu la Sporting Chance include „sprijin, educaţie şi consiliere“. Şeful clinicii susţine că nu a mai putut lua legătura cu Mutu, după ce acesta nu şi-a mai prelungit contractul cu Becali & Popescu, semnind cu Gea World, firmă de impresariat condusă de Alessandro Moggi. „Nu am reuşit să-l contactăm pe Adrian şi nici el nu ne-a contactat. Oricum, important este să realizeze că nu este tratat pentru dependenţă, ci incercăm să-l sfătuim cum să abordeze problemele personale“, a incheiat Peter Kay.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS