10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIese Piţurcă invingător?

Iese Piţurcă invingător?

In cursa pentru postul de selecţioner al naţionalei Romaniei au mai rămas, oficial, doi antrenori, după ce Mircea Lucescu şi Gheorghe Hagi au declinat oferta făcută de Comitetul Executiv al Federaţiei Romane de Fotbal. Lucescu a refuzat oferta FRF, după o discuţie telefonică purtată cu preşedintele Mircea Sandu, in care tehnicianul lui Şahtior Doneţk şi-a motivat decizia prin contractul pe care trebuie să-l respecte la formaţia ucraineană.

La rindul său, Gică Hagi a stat şi el de vorbă, tot prin intermediul telefonului, cu Mircea Sandu, după care a trimis, prin fax, o scrisoare oficială in care a anunţat că nu poate prelua postul de selecţioner. Conform cotidianului turc Vatan, „Regele“ ar fi luat această decizie in urma unei discuţii avute, in cursul săptăminii trecute, cu preşedintele clubului Galatasaray, Ozhan Canaydin, care s-a declarat foarte mulţumit de el şi i-a spus că ar vrea să ii prelungească inţelegerea cu incă cinci sezoane, dindu-i in acelaşi timp mină liberă lui Hagi in ceea ce priveşte deciziile legate de echipă.

Ca atare, in „cărţi“ pentru preluarea conducerii tehnice a tricolorilor au mai rămas Victor Piţurcă, liber de contract, şi antrenorul echipei franceze Rennes, Ladislau Bölöni. Ultimul insă, deşi şi-a manifestat interesul pentru acest post, afirmind că aşteaptă o discuţie oficială, nu pare să aibă şanse in faţa lui Piţurcă, dat de majoritatea oamenilor de sport ca viitorul selecţioner al Romaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS