20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Unii conducatori trag hais si altii cea“ Astazi se va analiza prestatia „pandurilor“ din tur

„Unii conducatori trag hais si altii cea“ Astazi se va analiza prestatia „pandurilor“ din tur

Dupa ce a acuzat arbitrajul la remiza cu Building, antrenorul Emil Sandoi este contrazis de seful sau, presedintele Marin Condescu. Sandoi a transpus la conferinta de presa de dupa joc reactia ostila a tribunei impotriva arbitrajului, tehnicianul acuzindu-l direct si pe responsabilul cu arbitrii al clubului Pandurii, Pompiliu Popete, pentru lipsa de rezultate a echipei. „Nu vreau sa acuz arbitrajul, dar cred ca suporterii au judecat cit se poate de bine. Pentru ca am cistigat si cu 4-0 acasa, iar la sfirsitul jocului a fost asa tot un cor de fluieraturi. In ceea ce ma priveste, daca vrem sa promovam trebuie sa avem in vedere si rezolvarea altor probleme“.

Condescu s-a pronuntat dupa ce a vizionat si caseta jocului, afirmind ca altii sint responsabili pentru rezultatele echipei, nesatisfacatoare in raport cu conditiile oferite: „Nu exista arbitraj partinitor impotriva noastra. Am avut un arbitraj corect si altele sint cauzele pentru care sintem departe din punct de vedere al rezultatelor fata de conditiile oferite de club“.

Inaintea sedintei de analiza de astazi, in care ar putea fi gasit vinovat alaturi de jucatori pentru rezultatele nesatisfacatoare, Emil Sandoi a semnalat faptul ca unii membri ai conducerii trag intr-o parte, iar altii in sens opus, neexistind o coeziune la nivel inalt pentru indeplinirea obiectivului: „Eu tin sa multumesc presedintelui clubului pentru modul in care sprijina aceasta echipa. Si la fel multor altor persoane care fac parte din conducerea clubului, dar in unele momente mi-e frica de anumite persoane si de un lucru grav care s-ar putea intimpla. Mie chiar teama ca in anumite momente unii sa nu traga hais si altii cea“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS