13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCostică Ştefănescu a ciştigat Cupa Asiei

Costică Ştefănescu a ciştigat Cupa Asiei

Fostul căpitan al „Craiovei Maxima“, Costică Ştefănescu, in prezent antrenor principal al echipei Al Jies (Siria), a ciştigat la sfirşitul săptăminii trecute un preţios trofeu, Cupa Asiei. In finala acestei competiţii s-au calificat două formaţii din Damasc, campioana Siriei şi echipa pregătită de Ştefănescu, Al Jies.

Ştefănescu a spus: „Echipa mea, un fel de Steaua de la noi, a ciştigat Cupa Asiei in faţa campioanei Siriei, un fel de Rapid din Romania. In prima manşă a finalei, disputată pe terenul lor, am invins cu 3-2, dar acasă am pierdut, 0-1. Am ciştigat noi Cupa Asiei, datorită golurilor inscrise in deplasare. Această Cupă a Asiei este similară Cupei UEFA din Europa. Am inceput şi campionatul, iar după patru etape sintem neinvinşi“.

Fostul component al „Craiovei Maxima“ a mai spus că este la curent cu evenimentele de la Craiova, deoarece urmăreşte emisiunile transmise prin satelit ale posturilor tv din ţară: „Este de neinţeles ce se intimplă cu Universitatea, deşi locul ocupat la sfirşitul turului vorbeşte de la sine despre această situaţie. In ultimii ani, aproape mereu au fost probleme la Craiova. Păcat! Unii au luptat pină la sacrificiu pentru culorile sfinte ale acestui club, iar acum vorbim iarăşi de retrogradare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS