27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Clasamentul arata ca sintem cea mai slaba echipa“

„Clasamentul arata ca sintem cea mai slaba echipa“

Zeno Bundea a dorit sa ceara inca o data scuze suporterilor pentru situatia actuala a echipei, cit si pentru infringerea din ultima etapa, in fata dinamovistilor. „Am mai spus-o, nu cred ca meritam sa fim incurajati astfel de acesti suporteri. Ei au fost la inaltime, iar despre noi ce sa mai zic, clasamentul arata ca sintem cea mai slaba echipa. Eu nu cred ca aceasta este valoarea noastra, dar degeaba daca nu aratam si in teren ca avem o anumita cota“, a spus Bundea inaintea plecarii spre Galati, via Bucuresti. In acest moment, Universitatea ocupa locul 15, dar „lanterna rosie“, Poli Timisoara, are un meci mai putin disputat.

Mijlocasul Universitatii ii este recunoscator lui Sorin Cirtu, antrenorul adversarei de miine, Otelul Galati, care l-a adus la Universitatea, iar in timpul mandatului sau a fost convocat si la echipa nationala: „Este normal sa ii fiu recunoscator lui nea Sorin, dar simbata jucam cu Otelul, nu cu antrenorul lor. Daca jucam asa cum am facut-o in prima repriza a meciului cu Dinamo vom avea sanse mari de a cistiga. Altfel, daca nu vom impune un ritm sustinut, nu stiu ce se va intimpla, pentru ca jucam in fata unei echipe care se bazeaza pe forta si rezistenta fizica. Oricum, nu il mai avem pe Papura sa dea gol de la 70 de metri, asa cum s-a intimplat acum doi ani“.

Bundea considera ca nu este normal ca un club sa solicite interzicerea accesului pe stadion al suporterilor, chiar in cazul unor incidente de genul celui petrecut la meciul cu Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS