16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe cerne sita cu „galactici“

Se cerne sita cu „galactici“

Esecul umilitor de pe „Nou Camp“, 0-3 cu Barcelona, nu a picat tocmai bine oficialilor lui Real Madrid. Presedintele Florentino Perez a digerat cu greu esecul „galacticilor“ sai si a anuntat o remaniere la nivelul lotului. „Infringerea exploziva a galacticilor ar putea duce la plecarea primelor stele din constelatia Realului. Perez va renunta aproape sigur la jucatori precum Figo, Roberto Carlos si Morientes“, noteaza cotidianul spaniol Mundo Deportivo.

Sursa citata mentioneaza ca bosul Realului va analiza cu atentie ofertele pentru Roberto Carlos, desi brazilianul si-a prelungit recent contractul pina in iunie 2007. „Simbata, el a fost vinovat la primul gol al Barcelonei si a dat iarasi apa la moara detractorilor sai“, sustine ziarul amintit.

In ceea ce-l priveste pe Figo, al carui contract se incheie in 2006, el nu a primit nici o oferta de prelungire a intelegerii, astfel ca pare decis sa treaca in fotbalul englez sau sa se retraga acasa, in campionatul portughez.

Alt jucator care are zilele numarate la Madrid este Fernando Morientes, condamnat la banca de rezerve, dupa transferul lui Michael Owen, care este „omul presedintelui“, dupa cum sustine Mundo Deportivo. „Daca Realul va primi o oferta de 12 milioane de euro, iar Monaco este pregatita sa ofere aceasta suma, Florentino Perez se va desparti de Morientes chiar inainte de sfirsitul sezonului“, a mai mentionat cotidianul catalan.

Nici internationalul argentinian Walter Samuel, cel mai scump fundas din istoria gruparii madrilene, care a fost adus anul trecut de la AS Roma pentru 25 de milioane de euro, nu are o situatie mai fericita. Din cite se pare, si el va fi pus pe lista de transferari, la fel ca si Pavon sau Celades, dar numai in cazul in care randamentul sau nu se va imbunatati radical in urmatoarea perioada.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS