17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport• Anderlecht - Valencia • Werder Bremen - Inter Milano

• Anderlecht – Valencia • Werder Bremen – Inter Milano

Meciuri extrem de interesante in grupa G, unde campioana Spaniei, Valencia, trage cu dintii de orice sansa de a ramine in Liga. Dupa patru etape, trupa lui Claudio Ranieri ocupa locul trei in grupa, cu patru puncte, si nici nu concepe sa nu se intoarca victorioasa de la Bruxelles. Chiar daca au trei jucatori indisponibili, spaniolii vizeaza victoria in disputa cu Anderlecht, echipa care, pina acum, nu a acumulat nici un punct. Oaspetii nu pot conta pe mijlocasul Angel Angulo, care va fi indisponibil trei saptamini, din cauza unei accidentari. Spaniolul a suferit o ruptura musculara la coapsa stinga si nu va prinde nici urmatorul meci al Valenciei din Liga Campionilor. Pe linga acesta, Ranieri nu-i poate folosi nici pe Vicente si Ayala, de asemenea accidentati.

De partea cealalta, in tabara belgiana nu va evolua atacantul Nenad Jestrovici, nerefacut complet dupa fractura suferita la bratul drept in timpul partidei cu Internazionale Milano, din etapa a doua. Alt component al lui Anderlecht care nu va putea fi folosit in meciul cu Valencia este Besnik Hasi, suspendat. In schimb, fundasul Vincent Kompany si atacantul Mbo Mpenza si-au revenit dupa accidentarile suferite si vor juca astazi in meciul in care gazdele tintesc primele puncte din competitie.

Tot in grupa G, la Bremen, ocupanta locului secund, Werder, va primi vizita liderei Inter Milano, echipa care si-a asigurat deja prezenta in optimi. Germanii se vad nevoiti sa cistige aceasta intilnire, pentru a nu depinde de meciul din ultima runda, de la Valencia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS