15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLa final, galeria a fost evacuata

La final, galeria a fost evacuata

La inceputul jocului, stadionul „Ion Oblemenco“ a fost o mare de steaguri alb-albastre, in care abia se zarea insulita ocupata de cei 300 de fani dinamovisti. Nu au lipsit nici mesajele, brigada „Ultras“ fiind dotata serios din acest punct de vedere, textele pentru adversari vizind istoria oraselor, a celor doua cluburi, dar si a galeriilor, „ciinii“ fiind cunoscuti in peisajul ultra drept „aserviti“ conducatorilor clubului, spre deosebire de „Ultras“.

„Sinteti ingraditi de compromisuri“, „A trebuit sa vina revolutia ca sa vedeti si voi «Centralul»“, „Pelendava – sec. II, Bucuresti – sec XV, ne desparte un mileniu de istorie“, „Cu sau fara coregrafie, noi sintem mindri de autonomie“ sau „A fost Netoiu, acum e Staicu, alt actor aceeasi drama“, a fost seria mesajelor „Ultras“. Acestora li s-au adaugat „Toata lumea va uraste, doar Brigitte va iubeste“ si „Angajam bufon, Borcea, te intereseaza?“ De partea cealalta, „ciinii“ au afisat mesajul: „Dinel, iti multumim pentru tot ce ai facut“, cu referire la situatia in care a lasat Dinel Staicu clubul rival.

Incidentul petrecut pe teren in minutul 80 a avut urmari si in Peluza Sud, acolo unde suporterii s-au „razboit“ pe final cu jandarmii, galeria fiind evacuata la final. La un moment dat, unui suporter i s-a facut rau din cauza „contrelor“ cu fortele de ordine, dar, dupa ce s-a zvircolit pe jos, a fost resuscitat de colegii sai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS