15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHagi este in impas

Hagi este in impas

Formatia pregatita de Gica Hagi a mai inregistrat un rezultat nefavorabil. In etapa a 13-a din campionatul Turciei, Galata a terminat la egalitate, 1-1, partida de pe teren propriu cu Malatyaspor. Golul formatie „Cim-bom“, la care Ovidiu Petre nu a fost inclus in lot, a venit de la Volkan (’55), acesta egalind dupa ce oaspetii deschisesera scorul in minutul 36. Rezultatul a facut ca Galatasaray sa piarda iarasi contactul cu liderul Fenerbahce, care are acum cinci puncte avans, dupa ce, la un moment dat, se aflau la egalitate.

Semiesecul a facut ca presa turca sa sara din nou in capul lui Hagi, a carui tactica „nu a fost cea mai indicata“. In schimb, tehnicianul roman si-a criticat elevii, care nu au respectat indicatiile sale. „Unii jucatori nici nu s-au vazut pe teren si eu le-am spus acest lucru la vestiare. Imi pare rau si sint foarte suparat. S-a intimplat ceva cu noi dupa meciul cu Trabzonspor, iar eu va trebui sa aflu ce anume, pentru ca apoi sa decidem ce masuri se vor lua. Au ajuns in situatia sa nu mai fie in stare sa alerge nu in ultimele 20 de minute alte partidei, ci in primele 15 minute. Ei nu au fost capabili sa puna in aplicare tactica de joc. Nu se poate asa ceva. Am vazut jucatori care abia mai respirau“, a afirmat Hagi.

Suporter ucis pe „Inonu“

Tot in acesta etapa, Besiktas nu a putut sa treaca acasa de Rizespor, terminind la egalitate, 2-2. Golurile echipei lui Del Bosque au fost marcate de Ahmed Hassan (’65 – p) si Akin (’79), pentru oaspeti punctind Ozturk (‘8, ’67). Meciul a avut insa un moment trist, un suporter de 16 ani fiind injunghiat in urma unei confruntari intre fani. Acesta a incetat din viata la un spital din apropierea stadionului „Inonu“, unde fusese transportat dupa ce a fost injunghiat in piept si abdomen, in pauza jocului.

In derbiul etapei, lidera Fenerbahce a invins in deplasare, cu 2-0, pe Trabzonspor, ocupanta locului secund, diferenta dintre cele doua formatii crescind la cinci puncte. Giani Kirita a marcat si el doua goluri, ambele din penalti, insa echipa sa, Samsunspor, a pierdut cu 4-2 disputa din deplasare cu Sakaryaspor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS