24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Tot arbitrajul a fost impotriva noastra“

„Tot arbitrajul a fost impotriva noastra“

Minerul Motru a salvat cu noroc un rezultat de egalitate, dupa ce avusese la discretie soarta partidei. Intr-un joc echilibrat al celor doua formatii a intervenit brutal „centralul“ intilnirii, care a incercat sa iasa cit mai mult in evidenta. La o deposedare corecta a lui Amzucu la marginea careului sau, Viorel Sandu a vazut fault la jucatorul din Urziceni si a mutat presupusa infractiune la punctul cu var, acordindu-i motreanului si al doilea cartonas galben.

Nervii au cedat, gazdele l-au imbrincit pe arbitru, fiind nevoie de interventia oficialilor de pe margine pentru aplanarea conflictului. B. Popescu a parasit si el terenul o data cu Amzucu, vazind direct cartonasul rosu, pentru injurii. Mazilu nu a vrut sa profite de nedreptatea facuta oltenilor de catre bucuresteanul Sandu si a irosit penaltiul, sutind pe linga poarta. Arbitrului Viorel Sandu si-a dat in petic si la finalul meciului, cind l-a scuipat pe fotbalistul de la Minerul Motru, Bucur.

Prima gafa a apararii din Urziceni a fost taxata de B. Popescu, in minutul 36, care a speculat o preluare pe piept defectuoasa a lui Novac, in centrul careului sau, si a sutat la coltul scurt, deschizind scorul. Incercind sa salveze rezultatul, oaspetii au iesit mai decisi de la cabine si au egalat prin Pojer, in minutul 71, gasit liber intre fundasii adversi.

Antrenorul Gabi Zahiu a cazut victima arbitrului Viorel Sandu in minutul 85, cind a fost trimis in tribune de catre acesta. „Niciodata n-am zis nimic de arbitri, dar asa ceva n-am vazut in viata mea! Tot arbitrajul a fost contra echipei noastre si asta s-a vazut clar si o sa se vada si pe caseta, dar e strigator la cer. Ati mai vazut arbitru sa scuipe jucatorii pe teren? Eu n-am vazut!“, a afirmat Zahiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS