22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„S-au dus vremurile cind ma ruga sa vin si accidentat“

„S-au dus vremurile cind ma ruga sa vin si accidentat“

In prezent, la echipa elvetiana FC Zürich, atacantul craiovean Adrian Ilie s-a aratat extrem de suparat de faptul ca selectionerul Anghel Iordanescu nu mai are nevoie de serviciile sale la echipa nationala. „Multa lume se intreaba de ce nu am fost convocat. Eu nu am primit nici un telefon de la selectioner de cind joc in Elvetia. S-au dus vremurile cind ma ruga sa vin si accidentat sa nu-l las la greu. Eu nu am spus niciodata ca renunt la nationala, dar cred ca a renuntat el la mine. Daca nici acum nu m-a chemat, cind 15 jucatori sint indisponibili, atunci e clar ca Adi Ilie nu mai exista pentru Romania“, a afirmat „Cobra“, care, dupa o perioada de acomodare in „tara cantoanelor“, a inceput din nou sa marcheze. Ultima reusita a fostului component al Valenciei s-a consemnat in etapa de simbata, cind a marcat golul victoriei echipei sale in disputa cu Servette. Ilie, care a implinit in aprilie 30 de ani, a depasit 50 de selectii in nationala, pentru care a marcat 14 goluri, unele extrem de importante, cum ar fi cel cu Columbia de la CM 1998, sau cele cu Ungaria din preliminarile CE 2000.

Tricolorii, in „silenzio stampa“

Componentii echipei nationale care au facut deplasarea la Erevan sint in „silenzio stampa“, ei nefacind nici o declaratie referitoare la meciul cu Armenia. In schimb, tricolorii au emis un comunicat prin care isi motiveaza hotarirea. „Am decis sa intrerupem dialogul cu presa pe o perioada nedeterminata, in semn de protest fata de unele articole si comentarii jignitoare si tendentioase aparute in presa romana, gen «echipa second hand» si «generatie de alcoolici si drogati». In aceste conditii, comunicatul remis presei acum doua saptamini de capitanul echipei nationale, Cristian Chivu, intra in vigoare, jucatorii fiind decisi sa vorbeasca doar pe teren“, se arata in „manifestul“ tricolorilor.

Radoi si-a reluat antrenamentele

Fundasul stelist Mirel Radoi, accidentat in partida pierduta de gruparea din Ghencea la Parma, 0-1, in grupa B a Cupei UEFA, motiv pentru care nu a putut face parte din nationala Romaniei care a jucat ieri cu Armenia, si-a reluat pregatirile. Capitanul ros-albastrior a evoluat o repriza intr-un meci-scoala al Stelei, care a durat o ora. Radoi nu a resimtit dureri, dar nici nu a fortat de teama unei recidive. Fotbalistul oltean primise, in urma cu aproape trei saptamini, girul medicilor italieni de a reveni pe teren, cu toate ca doctorul echipei nationale, Pompiliu Popescu, il sfatuise sa se opereze. Dupa doua jocuri, stelistul a resimtit din nou dureri, fiind nevoit sa ia o pauza fortata, trecindu-si astfel numele pe lunga lista de indisponibili a lui Iordanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS