15.6 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRezultate din ziua a doua

Rezultate din ziua a doua

La Houston (Texas) continua intrecerile Mastersului masculin de tenis, ultima competitie din circuitul ATP in acest sezon, dotata cu premii in valoare de 3,7 milioane de dolari. In cea de-a doua zi a competitiei, meciurile au fost echilibrate, un lucru normal tinind cont de faptul ca se intilnesc cei mai buni tenismeni ai momentului. In Grupa rosie, dupa victoria lui Roger Federer in fata argentinianului Gaston Gaudio, 6-1, 7-6, s-a inregistrat si succesul australianului Lleyton Hewitt, 6-7 (5), 6-2, 6-4, cu spaniolul Carlos Moya. Jocul s-a intins pe durata a doua zile, din cauza ploii. Dupa ce partida se intrerupsese in primul set, la scorul de 5-4 pentru Hewitt, la reluare Moya si-a revenit si a cistigat setul, la tie-break. Australianul a fost insa mai proaspat si s-a impus in celelalte doua seturi.

In Grupa albastra, rusul Marat Safin s-a impus in fata argentinianului Guillermo Coria, 6-1, 6-4, in timp ce americanul Andy Roddick s-a intrebuintat serios sa-l depaseasca pe britanicul Tim Henman, cistigind la mare lupta ambele seturi: 7-5, 7-6 (6).

Tot marti seara, in ziua a treia a Mastersului de dublu de la Houston, competitie la care participa cele mai bune perechi ale lumii, s-au consemnat rezultatele: Grupa rosie: Mark Knowles / Daniel Nestor (Bahamas / Canada) – Wayne Black / Kevin Ullyett (Zimbabwe) 4-6, 6-3, 7-6; Xavier Malisse / Olivier Rochus (Belgia) – Martin Damm / Cyril Suk (Cehia) 2-6, 6-1, 6-4. Grupa albastra: Jonas Bjorkman / Todd Woodbridge (Suedia / Australia) – Gaston Etlis / Martin Rodriguez (Argentina) 2-6, 7-6, 7-6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS