32.8 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii s-au distrat in Armenia

Tricolorii s-au distrat in Armenia

Fata de partidele anterioare, Nae Manea a efectuat citeva schimbari in unsprezecele de start, mizind in premiera, pe cuplul de atacanti Keseru – Cocis. „Seriful“ a reusit, de altfel, sa deschida scorul destul de repede, in minutul 6, reluind din careul mic centrarea lui Mitea, care a facut o cursa excelenta pe stinga.

Primul sfert de ora a fost deosebit de disputat, gazdele avind ocazia de a egala in minutul 8, dar Grigorian a executat peste poarta lovitura de pedeapsa obtinuta tot de el in urma unui fault al craioveanului Moti. Dupa ratare, gazdele s-au „taiat“ si tricolorii au preluat din nou initiativa. Golul al doilea a venit destul de repede, in minutul 14, de la capitanului Tamas, care a trimis mingea direct la vinclu din lovitura libera de la 30 de metri.

Finalul primei reprize i-a apartinut lui Mitea, care s-a distrat cu bietii armeni, bucurosi, de altfel, ca vad „de-adevaratelea“ un jucator de la Ajax. Dupa ce le-a aratat armenilor cum se ia la tinta vinclul, cu un sut de la 20 de metri care a ocolit de putin poarta, Mitea s-a apucat sa se distreze cu ei, iar golul din minutul 42, reusit cu un sut pe jos de la 15 metri, a fost doar incheierea unei cascade de driblinguri ale „lancierului“ pe partea stinga.

In ciuda scorului linistitor, romanii au iesit suparati rau de tot de la cabine si, dupa ce Cocis a nimerit bara cu un sut de la 18 metri (’46), Cosmin Moti a inscris in premiera pentru echipa nationala (’47). Craioveanul a reluat simplu, din sase metri, dupa cornerul executat de acelasi Mitea. Celalalt alb-albastru prezent pe teren la Erevan, Plesan, a avut si el ocazia sa-si treaca numele pe lista marcatorilor, dar a reusit „performanta“ de a suta in portarul armean, cazut la pamint. Mitea si-a continuat show-ul, inscriind in minutul 79, dupa o noua cursa devastatoare pe stinga.

Finalul a consfintit o victorie clara a tricolorilor, care putea fi insa la un scor de tenis daca la sutul lui Surdu, din ultimul minut, mingea nu intilnea transversala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS