15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Contra si-a demonstrat valoarea“

„Contra si-a demonstrat valoarea“

Tehnicianul britanic sustine ca jucatorul roman mai are lacune in ceea ce priveste faza defensiva

Bryan Robson, tehnicianul echipei West Bromwich Albion, s-a declarat multumit de evolutia jucatorului roman Cosmin Contra in partida sa de debut in campionatul Angliei, pierduta, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, in fata formatiei Middlesbrough. Robson a adaugat insa ca „Gurita“ mai are unele lacune in ceea ce priveste participarea la faza defensiva a echipei sale.

„Am fost multumit de evolutia lui Contra. A urcat periculos in atac, punindu-si in evidenta calitatile. Din pacate, nu a avut cea mai buna prestatie in aparare, poate de aceea nu-l folosea Gary (Gary Megson, fostul antrenor al formatiei West Bromwich – n.r)“, a afirmat Robson.

Tehnicianul echipei West Bromwich a mentionat ca a dorit sa-i acorde lui Contra sansa de a dovedi ca se poate impune in campionatul Angliei. „L-am urmarit pe Cosmin cind juca pentru echipa Romaniei si pentru Deportivo Alaves. Stiu ca este un jucator care are un control foarte bun al balonului si m-am gindit sa-i acord sansa de a se impune in Premier League“, a precizat Bryan Robson.

Unul dintre coechipierii lui Contra, Jonathan Greening, sustine ca „Gurita“ va ajunge una dintre vedetele formatiei West Bromwich daca va evolua in toate partidele cum a facut-o in cea cu Middlesbrough. „Contra are o tehnica foarte buna. A suferit o accidentare grava la glezna, care l-a tinut departe de teren aproape zece luni si inca nu este intr-o forma fizica grozava. Cu toate acestea, a aratat ce poate si si-a demonstrat valoarea. Daca va evolua si in continuare asa, va deveni una dintre vedetele echipei noastre“, a spus Greening.

Cosmin Contra a fost imprumutat de West Bromwich Albion pentru un sezon, de la clubul Atletico Madrid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS