15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStoianof isi reia pregatirile pentru returul campionatului

Stoianof isi reia pregatirile pentru returul campionatului

Ovidiu Stoianof, tinarul jucator al Universitatii Craiova, isi va relua incepind de astazi pregatirile alaturi de lotul Universitatii, dupa o accidentare care l-a tinut pe tusa citeva luni. Stoianof, titular in sezonul trecut la citeva partide ale Stiintei, s-a antrenat in ultimele zile la sala de forta, alaturi de Eugen Bastina. Atacantul de 19 ani nu va mai fi insa in vederile lui Pavel Badea pentru ultimele trei meciuri oficiale din acest an, reintrarea sa fiind prevazuta pentru returul campionatului.

Dupa ce ieri a fost zi libera pentru jucatorii Universitatii, astazi, de la ora 14.00, Pavel Badea va conduce primul antrenament al saptaminii premergatoare partidei cu Dinamo.

Pentru jocul cu „ciinii rosii“, clubul Universitatea va scoate la vinzare bilete la pretul de 50.000 de lei (intrare generala). Partida urmeaza sa se dispute duminica, de la ora 20.15, desi cele doua cluburi, impreuna cu LPF, cazusera de acord ca, din cauza vremii nefavorabile, jocul sa fie devansat la ora 14.00, postul TVR refuzind insa propunerea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS