12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ au revenit in coasta liderului

„Pandurii“ au revenit in coasta liderului

Echipa Pandurii a supus iarasi la chinuri numerosul public din tribune, cistigind intr-un final dramatic, dupa ce oaspetii egalasera prin Claudiu Dragan. A fost suficient un singur sut spre spatiul portii lui Lung, pentru ca dinamovistii sa spere intr-un rezultat de egalitate.

Cu o echipa remaniata dupa esecul de la Sibiu, Sandoi a facut trei modificari in formula de start. Bertea, Arcanu si Lapadat au fost noutatile tehnicianului gorjenilor, titularii Popete si Negut luind loc pe banca de rezerve, in timp ce Stefan a privit jocul din tribuna, fiind suspendat. Singurul care poate acuza ghinionul zilei de 13 este Arcanu, care a parasit terenul in masina salvarii dupa numai un sfert de ora de joc.

Prima repriza le-a apartinut elevilor lui Sandoi, care au dominat jocul si au reusit sa-si asigure un avantaj minim pe tabela de marcaj. Bertea a centrat de pe dreapta, Scarlat a preluat la marginea careului de sase metri si l-a executat la coltul lung pe Posteuca. Reverenta in fata lui Sandoi dupa bucuria golului a insemnat impacarea cu tehnicianul dupa o perioada nefasta pentru fotbalistul de la Pandurii. „Cateii“ au incercat sa muste o singura data prin Ilin, care a sutat din sase metri, dar a fost blocat la timp de Trofin.

La reluare jucatorii lui Sandoi au revenit in teren determinati sa termine meciul repede si fara emotii, dar fatidicul 13 din viata lui Sandoi a reprezentat iarasi cumpana din cariera de antrenor a tehnicianului. Dupa ce Scarlat, Lapadat si Vintilescu au irosit majorarea scorului, Claudiu Dragan a fructificat o ocazie intimplatoare a bucurestenilor. Apararea gorjenilor a fost indecisa si golgheterul seriei a doua a marcat pentru 1-1, provocind schimbarea imediata a lui Lung. Un sut de exceptie al lui Ursu, de la 30 de metri, coroborat cu greseala de apreciere a traiectoriei a lui Posteuca au readus entuziasmul in tribune. Speranta dinamovistilor, Cigan, introdus in locul lui Baltoi, a inghetat spectatorii in minutele de prelungire, cind a reluat cu capul din sase metri, dar Balaet s-a evidentiat, dovedind ca nu este o simpla rezerva.

Echipa Pandurii a beneficiat de pasii gresiti facuti de contracandidatele la promovare si a redus diferenta fata de lider la trei puncte, luindu-i locul in clasament echipei de linga aeroport, CS Otopeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS