24 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNjock este asteptat sa revina astazi in Banie

Njock este asteptat sa revina astazi in Banie

Oficialii Universitatii il asteapta cu infrigurare pe Jeremy Njock, dupa ce camerunezul a primit trei zile libere, pentru a pleca in Germania, de unde se va intoarce alaturi de sotia sa, Betina. Njock a avut regim preferential fata de restul colegilor, el fiind scutit de antrenamentele de vineri si de simbata.

De altfel, Njock este cel mai capricios jucator al Universitatii, absentele sale fiind caracteristice jucatorilor brazilieni. In sezonul trecut, Njock a fost invoit pentru a participa la un turneu al nationalei olimpice a Camerunului, pierzind astfel citeva partide ale Universitatii din turul campionatului. In vara aceasta, Njock intirziat o luna si jumatate, pretextind ca nu a facut rost de viza, in timp ce dadea probe de joc la echipe din Franta si Portugalia. Inaintea meciului cu „Poli“ Timisoara, Njock s-a taiat la miini pe holul cantonamentului din Lunca Jiului, pierzind alte doua meciuri.

Jeremy Njock a marcat 16 goluri pentru Universitatea, dintre care cinci in acest sezon, patru in campionat si unul in Cupa Romaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS