14 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Minerii“ au pierdut doua puncte

„Minerii“ au pierdut doua puncte

Minerul Motru a ratat victoria pe terenul penultimei clasate, Rulmentul Alexandria, din cauza mentalitatii fotbalistilor sai. Dupa trei victorii consecutive la scoruri destul de mari, jucatorii lui Gabi Zahiu au tratat cu iresponsabilitate partida cu Rulmentul.

„Puteam sa cistigam. Era o echipa de batut. Nu m-a multumit nici rezultatul, nici jocul baietilor. Probabil ca au privit meciul de sus, si de aceea ne-am impotmolit. Meteahna romanului, sa te multumesti cu putinul, poate fi valabila si la noi. I-am certat serios dupa meci, o victorie la Alexandria ne oferea un final de tur mai linistit. Nu stiu ce s-a intimplat, am intrat in jocul lor, am avut si trei ocazii de singur cu portarul, prin Glisca de doua ori si prin Soo, in timp ce adversarii nostri s-au multumit sa se apere. Sper ca elevii mei sa se mobilizeze pentru meciul din etapa viitoare, cu Unirea Urziceni“, a spus antrenorul Gabi Zahiu, suparat dupa „semiesecul“ de la Alexandria.

Gazdele nu au avut nici o ocazie periculoasa si au tras de timp in minutele de prelungire ale partidei, fiind multumiti ca au obtinut un punct pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS