17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportZahiu vrea puncte si la Alexandria

Zahiu vrea puncte si la Alexandria

Dupa o perioada critica, in care antrenorul Gabi Zahiu a fost la un pas de demitere, lucrurile merg din ce in ce mai bine in tabara Minerului Motru. Trei victorii consecutive, in care „minerii“ au punctat de unsprezece ori fara sa primeasca nici un gol, este un motiv suficient pentru ca gorjenii sa aiba moralul ridicat la Alexandria.

Dupa ce au marcat de sase ori in poarta „lanternei rosii“, Minerul Motru se deplaseaza la penultima formatie din clasament. „E un scor care ridica moralul jucatorilor in vederea meciului cu Rulmentul Alexandria din etapa viitoare, de unde speram sa venim cu puncte“, a stabilit Zahiu obiectivul echipei sale imediat dupa dezonodamintul rundei precedente. Perioada fasta a gorjenilor este o consecinta si a faptului ca in aceste etape nu au existat suspendari sau accidentari, iar Gabi Zahiu a mizat pe aceeasi formula de baza.

Rulmentul are cel mai slab atac din serie, cu doar sase goluri marcate, adica un gol la doua partide. Fortate de situatia din clasament, gazdele vor fi nevoite sa atace si astfel se vor descoperi in aparare, iar oltenii pot beneficia pe contraatac de spatiile libere care se vor crea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS