15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu voi parasi Craiova“

„Nu voi parasi Craiova“

– Aline, se aude ca esti pe lista de „disponibilizati“ a lui Dinel Staicu. Pleci de la Universitatea?

– Nu stiu ce se aude, dar domnul Staicu a venit la noi si ne-a asigurat ca nu este nimic adevarat din ce s-a scris si voi ramine in continuare la Craiova. Nici nu am crezut ca vrea sa scape de noi. De altfel, chiar anul acesta mi-am prelungit intelegerea pe inca trei sezoane cu Stiinta si imi doresc sa ramin in continuare aici.

– Esti multumit de prestatiile tale din ultimul timp?

– Nu sint multumit deloc. Au fost si unele meciuri mai bune, dar nu aceasta este valoarea mea. Am prins un retur excelent cind era Mircea Rednic antrenor, dar se pare ca rezultatele negative din acest sezon ne-au afectat psihic si asta se vede in evolutia mea, dar si a echipei.

– Putem vorbi de lipsa de valoare?

– Nu cred ca este vorba despre lipsa de valoare, pentru ca am avut perioade bune, dar dupa ce am pierdut citeva meciuri a intervenit presiune din partea suporterilor, a presei si de aici o anumita neincredere la unii jucatori, printre care si eu.

– Se spune ca te-a marcat foarte mult ratarea din Ghencea de acum patru ani…

– Mi-as fi dorit sa inscriu atunci, mai ales ca era Steaua, dar nu pot spune ca sint inca sub impresia acelei ratari. A trecut, intre timp am mai inscris goluri, am avut si perioade bune de joc.

– Apropo de goluri, ultimul a fost impotriva lui Dinamo II, iar acum urmeaza un nou joc impotriva „ciinilor“…

– Asa e, si sper sa marchez si impotriva primei echipe a lui Dinamo duminica viitoare, pentru ca tot Dinamo scrie pe ei. Cred ca daca vom bate pe Dinamo si pe Otelul si ne vom califica in semifinalele Cupei Romaniei ne vom spala pacatele si ne vom impaca si cu suporterii. Dar cel mai important meci este cel cu Dinamo, trebuie neaparat sa-i „rupem“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS