15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCu noroc sau cu ghinion?

Cu noroc sau cu ghinion?

„O echipa care isi propune promovarea trebuie sa cistige toate jocurile de pe teren propriu“, este obiectivul lui Sandoi atit in privinta jocului de astazi, cu Dinamo II, cit si a restului campionatului. Pentru a se mentine insa in cursa pentru primul esalon, o victorie cu „ciinii rosii“ este absolut necesara, chiar daca Andone o anuntat ca-si rodeaza la Tirgu Jiu opt jucatori de la prima echipa.

Dupa infringerea de la Sibiu, tehnicianul gazdelor a anuntat modificari in primul unsprezece in functie de echipa adversa si de starea terenului la ora partidei. Pandurii nu poate folosi in partida cu „cateii“ din Stefan cel Mare trei jucatori, Nica si C. Popescu, accidentati, si I. Stefan, suspendat din cauza cumulului de cartonase galbene. Ghinionist declarat pe data de 13, Sandoi spera sa treaca peste acest hop cu bine. Nesansa s-ar putea transforma in noroc si cu ajutorul unui principiu matematic care spune ca minus cu minus da plus. Data de 13, coroborata cu numarul etapei, tot 13, poate fi cheia norocului pentru „panduri“.

„Centralul“ intilnirii, vilceanul Victor Berbecaru, a mai fluierat Pandurii in actualul sezon la Mioveni, unde a dictat cu usurinta o lovitura de la 11 metri in favoarea gazdelor. Sandoi spera insa ca „fluierasul“ sa se revanseze si sa „greseasca“ si acum tot in favoarea gazdelor. Tirgujienii nu mizeaza pe o afluenta mare de public si vor scoate la vinzare doar 3.500 de bilete. Din punct de vedere organizatoric, vicepresedintele Viorel Temelescu a anuntat conditii „nemtesti“ pentru ziaristi, dupa modelul FC Sibiu. Reprezentantii mass-media nu vor mai fi nevoiti sa-si copieze in agende echipele deoarece li se vor pune la dispozitie copii dupa foaia de joc. „Vrem sa intram in lumea mare nu numai cu echipa“, este sloganul conducerii gorjene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS