15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlo, aterizeaza Caracalul!

Alo, aterizeaza Caracalul!

Lupta pentru sefia seriei a II-a a Diviziei B este strinsa, mai multe echipe vizind promovarea, printre care si CS Otopeni, formatie care, ca si FC Sibiu, a promovat in liga a doua in aceasta vara. Seria este insa destul de imprevizibila. Argumente? Doua promovate din esalonul trei, FC Sibiu si CS Otopeni, sint pe primele doua locuri, in timp ce fosta divizionara A Petrolul se afla la 11 puncte de lider.

Problema oltenilor nu este in acest moment promovarea, asa cum declara asta-vara, euforic, Paul Valuta, ci evitarea retrogradarii. Lecturind clasamentul, s-ar putea zice ca in intilnirea de astazi, de la Otopeni, gazdele ar fi favorite. In ultimele doua meciuri din campionat, elevii lui Marian Pana au reusit doua victorii extrem de importante: 3-0 cu Petrolul (la Otopeni) si 2-1 cu Oltul (la Slatina).

Totusi, caracalenii, care au plecat de ieri spre Capitala, nu merg in excursie la Otopeni, mai ales ca in aproape toate meciurile din deplasare au jucat bine, inclusiv pe terenul liderei FC Sibiu. Ciuca nu are drept de joc, el fiind suspendat pentru eliminarea din jocul cu Rapid II.

De remarcat ca „centralul“ intilnirii de astazi va fi ajutat de doua asistente. Despre partida de la Otopeni, Cristescu a afirmat: „Situatia echipei este critica, asa incit orice meci este extrem de important. Am avut evolutii bune in deplasare, as putea spune ca mai reusite decit cele de pe terenul din Caracal. Mergem la Otopeni pentru a nu pierde.“

Oricum, numai in „pielea“ tinarului antrenor Silvian Cristescu n-ar fi bine sa fie nimeni in aceasta perioada destul de agitata la FC Caracal. Desi Paul Valuta pretinde ca el este in continuare actionarul principal la echipei, in ultimele doua zile continua sa se vehiculeze varianta ca George Ilinca ar fi cumparat pachetul majoritar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS