14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRoma a fost umilita pe „Olimpico“

Roma a fost umilita pe „Olimpico“

Echipa lui Cristi Chivu, AS Roma, a mai inregistrat un rezultat dezamagitor, fiind invinsa miercuri de Udinese, chiar pe „Olimpico“, la un scor categoric, 3-0. Fara Chivu, care, dupa un meci in tricoul Romei, va trebui sa stea pe tusa cel putin doua saptamini (a fost operat la degetul mic pentru a i se extrage surubul), „giallorossi“ au fost din nou niste umbre pe teren. Romanii, ramasi pe dinafara si in cupele europene, au fost surpinsi de Udinese, Iaquinta (’45), Pizzaro (’60), din penalti, si din nou Iaquinta (’83) perforind poarta gazdelor. Mai mult, Roma a ramas cu un om mai putin, dupa ce Sartor a fost eliminat la faza din care oaspetii au obtinut penaltiul. In urma acestei infringeri, echipa din capitala Italiei a coborit pe locul al 13-lea in clasament, iar antrenorul Luigi del Neri, cel care il inlocuise pe Rudi Völler dupa primele etape de campionat, incepe sa aiba zilele numarate.

Intr-o alta partida din cadrul rundei a 11-a, Inter Milano a obtinut doar un egal acasa cu Bologna, 2-2, desi s-a aflat de doua ori in avantaj. Cu toate ca trupa lui Mancini merge foarte bine in Liga Campionilor, unde este deja calificata in optimi, in campionat scirtiie, aflindu-se pe locul sase. Pentru interisti au marcat Mihailovic (’40) si Adriano (’70), in timp ce Bologna a punctat prin Petruzzi (’49) si Bellucci (’88). La oaspeti, fundasul roman Valentin Nastase a evoluat pe toata durata partidei, primind si un cartonas galben.

Juve s-a distantatin clasament

Parma a mai urcat un loc in clasament dupa victoria de pe teren propriu cu Reggina, 1-0, golul emilianilor fiind reusit in acelasi minut ca si in partida cu Steaua, 79, autorul sau fiind insa Morfeo. Milanul a scos doar un egal la Brescia, 0-0, iar pasul gresit al trupei lui Ancelotti a fost speculat la maximum de Juventus, care dupa o victorie la limita cu Fiorentina, 1-0, prin golul reusit de Olivera (’72) s-a distantat din nou la sase puncte fata de „diavoli“.

Iata si celelalte rezultate consemnate in etapa a 11-a din Serie A: Chievo Verona – Atalanta 1-0 (Tiribocchi ’74), Livorno – Lazio 1-0 (Lucarelli ’42), Sampdoria – Cagliari 0-0, Siena – Lecce 1-1 (Pecchia ’29 / Cassetti ’70). Partida Messina – Palermo s-a disputat aseara.

Cu 28 de puncte, Juve este lidera, Milanul aflindu-se pe pozitia secunda, cu 22 de puncte. Pe locul trei a poposit Udinese, care, dupa victoria de pe „Olimpico“, a acumulat 18 puncte. Pe urmatoarele pozitii se afla, in ordine, Lecce – 16 puncte, Chievo – 16 p, Inter – 15 p, Messina – 15 p, Livorno – 15 p, Cagliari – 15 p, Fiorentina – 14 p, Sampdoria – 14 p, Lazio – 13 p, AS Roma – 13 p, Brescia – 13 p, Bologna – 12 p, Palermo – 11 p, Parma – 11 p, Siena – 11 p, Reggina – 10 p si Atalanta – 6 p.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS